+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Sliedrecht

Wij zijn Nelo Dakwerken, een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van dakdekkerwerkzaamheden in Sliedrecht en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn trots op de kwaliteit van ons werk en onze uitstekende klantenservice.

Als dakdekkersbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder dakreparaties, dakrenovaties, dakisolatie, dakbedekking en nog veel meer. Ons team van ervaren en gekwalificeerde dakdekkers beschikt over de kennis en expertise om elke klus aan te kunnen, of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige dakrenovatie.

Bij Nelo Dakwerken geloven we sterk in het bieden van oplossingen op maat. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat elk dak zijn eigen unieke kenmerken en uitdagingen heeft. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht aan elke klant en zorgen wij ervoor dat wij onze diensten afstemmen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit en duurzaamheid krijgen die zij verdienen. Onze diensten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar en transparant. Wij hanteren eerlijke prijzen en bieden onze klanten altijd een duidelijke offerte aan voordat wij met de werkzaamheden beginnen.

Bij Nelo Dakwerken hechten wij veel waarde aan veiligheid. Wij zorgen ervoor dat onze dakdekkers altijd de juiste veiligheidsmaatregelen nemen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij zijn dan ook in het bezit van alle benodigde certificeringen en verzekeringen om onze klanten te beschermen.

Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en ons werk af te leveren met de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Bij Nelo Dakwerken staat de klant centraal en daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Sliedrecht en omgeving, dan bent u bij Nelo Dakwerken aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)