+31(0)85 060 9950 Offerte aanvragen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Nelo Dakwerken

Dakdekker Poortugaal

Als Nelo Dakwerken zijn we trots om onze expertise op het gebied van dakwerkzaamheden aan te bieden aan de inwoners van Poortugaal. Of het nu gaat om het leggen van nieuwe dakbedekking, het repareren van lekkages, het renoveren van oude daken of het plaatsen van dakisolatie, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw project tot een succesvol einde te brengen.

Wij begrijpen dat een goed onderhouden dak cruciaal is voor de bescherming en het comfort van uw huis of bedrijfspand. Daarom werken wij alleen met de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak de komende jaren in uitstekende staat blijft. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, EPDM en dakpannen. Ook voor groendaken en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

Bij Nelo Dakwerken vinden wij het belangrijk om open en helder te communiceren met onze klanten. Vanaf het begin van het project betrekken wij u bij elke stap en houden wij u op de hoogte van de voortgang. Op die manier heeft u altijd een goed inzicht in de werkzaamheden en kunt u erop vertrouwen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen zal voldoen.

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en servicegerichtheid. Wij begrijpen dat dakwerkzaamheden vaak onverwacht komen en urgent zijn. Daarom bieden wij snelle en efficiënte oplossingen om uw dakproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er moet gebeuren om uw dak weer in topconditie te brengen.

Onze diensten in Poortugaal omvatten onder meer het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van oude dakpannen, het aanbrengen van dakisolatie en het verzorgen van dakonderhoud. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te bieden voor uw specifieke situatie.

Als Nelo Dakwerken hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid en kwaliteit. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven altijd naar de hoogste normen. Heeft u dakproblemen in Poortugaal en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Professionele partner in dakisolatie
  • Hoogwaardige isolatiematerialen
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Isolatie voor energiezuinig wonen
  • Profiteer van deskundig advies

Neem contact op

Wanneer je ons foto's stuurt, kunnen wij makkelijker een inschatting van de kosten en het werk maken.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Geen titel(Vereist)