waar?

Wij werken in alle plaatsen van de provincie Zuid-Holland

NELO Dakwerken Zuid Holland

Bent uw op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Delft of Rijswijk? Wij werken op verschillende locaties in de provincie Zuid-Holland en onze ervaren dakdekkers helpen u graag verder. Het dakdekkersbedrijf NELO is gespecialiseerd is allerlei dakwerken, zoals dakisolatie, dakreparatie en dakrenovatie van alle type daken. Wij werken met alle soorten dakbedekkingsmaterialen, zoals bitumen, shingles, dakpannen en meer. Bij NELO Dakdekkersbedrijf werken wij transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijds vertrouwen. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en kennen zo alle problemen rondom het dak. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. 

NELO Dakwerken

Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Onze dakwerkers zijn voor vrijwel alle dakdiensten inzetbaar. Dakaanleg, dakgoten en dakgotenreparaties. Wij bieden betrouwbare en transparante service. Of u nu voor een jaarlijkse, preventieve controle en een grondige dakreiniging belt of over een nieuwe dakisolatie nadenkt. Wij staan voor u klaar. 

Ook het vervangen of repareren van uw dakgoten is voor ons als specialist geen probleem. Wij werken met verschillende, kwalitatieve hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar een duurzame en esthetische oplossing. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op lange termijn altijd weer terug, dus zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. U kunt vrijblijvend contact opnemen, dan informeren wij u. 

Spoed dakreparatie

Is er sprake van een spoedgeval? Daklekkage, stormschade of een andere calamiteit waar dak reparatie voor nodig is? Onze ervaren dakdekkers komen binnen 24 uur bij u langs en vinden de passende oplossing voor uw probleem. Onze dakwerkers vertrekken pas wanneer u volledig tevreden bent. Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog aangeschreven. 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00