Dakdekker Venraij voor al uw dakwerken

Dakdekker in Venraij nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Venraij

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek voor de regio Venraij als u een dakdekker zoekt die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! NELO Dakwerken is de dakspecialist die vertrouwen en service naast kwaliteit en zekerheid voor uw dak als belangrijkste kernwaarden heeft. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren en gecertificeerd. Naast het feit dat we alle facetten van uw dakwerkzaamheden kunnen uitvoeren bieden we u als klant ook een eerlijk tarief. We zijn niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Wij werken met A-kwaliteit materialen, waardoor we ook niet de goedkoopste kunnen zijn. Maar dat willen we ook niet!  Wat ons dakdekkersbedrijf wel nastreeft is zekerheid dat we de maximale levensduur uit een dak behalen. Of dit nu een plat dak of een pannendak is! Door de combinatie van onze ervaren dakwerkers met de hoogste kwaliteit materialen zijn we zeker dat we vakwerk leveren en dat onderbouwen we met minimaal 10 jaar garantie op al ons dakwerk. Zo heeft u als klant geen zorgen over uw dak en bent u zeker dat uw dak in de beste vorm verkeren zal voor de komende tientallen jaren. Wij vinden dit zeer belangrijk in een markt waar oplichting helaas veel voorkomt. Dit sluiten we op deze wijze dus voor u uit! Of u nu een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt aanleggen, een schoorsteen wilt renoveren of een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen; NELO Dakwerken doet het allemaal. Heeft u spoed door een daklekkage dan zijn onze dakdekkers razendsnel bij u op locatie om de schade zo klein mogelijk te houden. Belt u in deze gevallen gewoon ons spoednummer en we zijn al onderweg! Al onze offertes zijn vrijblijvend! Zoekt u dus een ervaren, betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Venraij dan hoeft u niet verder te zoeken!

Dakdekker Venraij
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Venraij zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Venraij 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00