Dakdekker Veghel voor uw dakwerken

Dakdekker in Veghel nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Veghel

Op zoek naar dakwerken in Veghel met kwaliteit? Dan is NELO Dakwerken de dakdekker die u zoekt. Onze dakdekkers zijn allemaal ervaren en gecertificeerd. Ook bij spoed staan wij voor uw dak klaar. Bij renoveren helpen wij u ook graag. Ons dakdekkersbedrijf heeft een eerlijk tarief met minimaal 10 jaar garantie, ook als u een daklekkage heeft. U betaalt de rest pas wanneer u tevreden bent. NELO Dakdekkers is u graag van dienst en helpt naar een goed dak!

Dakdekker Veghel
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Veghel zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Veghel 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00