Dakdekker Spijkenisse

Dakdekker in Spijkenisse nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Spijkenisse

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Zo werken wij; transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijds vertrouwen. Misschien niet helemaal normaal in de dakdekkerswereld, maar wel normaal voor ons. Wij begrijpen dat dakwerkzaamheden gepaard gaan met behoorlijke kosten en dat u daardoor ook wel wat zekerheid kunt gebruiken alvorens u met een dakdekkersbedrijf in zee gaat. In Spijkenisse kunnen onze dakwerkers snel ter plaatse zijn bovendien in geval van spoed bij een daklekkage. Zo zijn wij in staat om de schade zo beperkt mogelijk te houden. NELO Dakwerken is een groot dakdekkersbedrijf dat staat voor kwaliteit. Wij werken enkel met A-producten en onze dakwerkers zijn ervaren, actueel gecertifieerd en hebben bovendien passie voor het dakdekkersvak. Zij vertrekken pas bij u thuis wannneer u volledig tevreden bent. Deze dakwerkers zijn inzetbaar voor vrijwel alle dakdiensten. Dakaanleg, dakrenovatie, dakreparatie, aanbrengen van vogelwering, schoorsteenrenovaties, dakgoten en dakgootreparaties. Wij draaien onze hand nergens voor om en werken volledig transparant waardoor u nooit zorgen heeft over kosten, oplevering en kwaliteit. Zo krijgt u een garantie op uw dak van minimaal 10 jaar en kunt u er zeker van zijn dat uw dak de maximale levensduur zal behalen. Zowel voor platte daken als hellende daken bieden we al deze service en garanties! Bij daklekkages in Spijkenisse zullen we met gepaste spoed bij u op de stoep staan. Belt u in geval van spoed altijd met ons landelijk telefoonnummer voor de snelst mogelijke spoedservice die we u maar bieden kunnen. Zoekt u een betrouwbare dakdekker in Spijkenisse? Belt u dan gewoon vrijblijvend even met NELO Dakwerken!

Dakdekker Spijkenisse
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Spijkenisse zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Spijkenisse 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00