Dakdekker Sint-Michielsgestel voor al uw dakwerken

Dakdekker in Sint Michielsgestel nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Sint-Michielsgestel

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt in Sint-Michielsgestel of omgeving die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Onze dakwerkers zijn er voor u als u ons nodig heeft. Wilt u een pannendak laten repareren, een bitumen dak aanleggen, een nokvorst renoveren, een dakgoot repareren, een schoorsteen laten renoveren of wat voor dakwerk dan ook laten uitvoeren zonder zorgen en met de hoogste kwaliteit? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met NELO Dakwerken. Ons dakdekkersbedrijf kenmerkt zich door een aantal kernwaarden: Eerlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Door de combinatie van de beste materialen met de beste dakdekkers garanderen wij een lange levensduur van uw dak. Dit onderbouwen we met minimaal 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden. Wij begrijpen dat de aanleg van een nieuw dak een kostbare investering is en dat u zekerheid daarbij belangrijk vindt. Deze zekerheid bieden we u door minimaal 10 jaar garantie en betaling van het grootste gedeelte van uw factuur wanneer onze werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in zee gaat en heeft u geen zorgen over zaken waarover u geen zorgen wilt hebben met betrekking tot een nieuw dak. Bij spoed zijn we in uw regio snel ter plaatse om uw schade bij een daklekkage te beperken zoveel mogelijk is. Daarnaast zijn onze dakinspecties kosteloos en vrijblijvend. Hier voegen we transparantie aan toe en nemen we u mee in de dakwerken die bij uw dak uitgevoerd moeten worden. Dit leggen we aan u uit zodat u begrijpt wat er gebeuren moet & ook waarom! Zoekt u naar ‘n betrouwbaar en kwalitatief goed dakdekkersbedrijf in Sint-Michielsgestel? neem dan contact op met NELO Dakwerken!

Dakdekker Sint-Michielsgestel
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Sint-Michielsgestel zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Sint-Michielsgestel 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00