waar?

Wij werken in veel plaatsen van de provincie Noord-Holland

NELO Dakwerken Provincie Noord-Holland

Bij NELO Dakdekkersbedrijf werken wij transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijds vertrouwen. Bent u op zoek naar a-kwaliteit dakreparaties en -renovaties in uw regio? Wij werken op alle mogelijke locaties in de provincie Noord-Holland. NELO Dakwerken levert kwaliteit en hanteert een eerlijk tarief, door minimaal 10 jaar garantie te geven. Onze ervaren dakdekkers helpen u graag verder met allerlei dakwerken, zoals dak reiniging, dakisolatie, dak reparatie, zinkwerk en nog veel meer. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. NELO Dakwerken heeft ruim 40 jaar ervaring en kent zo alle problemen rondom het dak. Het maakt niet uit of u een plat dak of een shingles dak heeft, wij repareren, reinigen en onderzoeken uw dak en brengen zo nodig een nieuw dak aan.

NELO Dakwerken

NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Onze dakwerkers zijn voor vrijwel alle dakdiensten inzetbaar. Dakaanleg, dakgoten en dakgootreparaties. Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. Wij bieden betrouwbare en transparante service. Of u nu voor een jaarlijkse, preventieve controle en een grondige dakreiniging  belt of over een nieuwe dakisolatie nadenkt. Wij staan voor u klaar. 

Dakisolatie en Dakreparatie

Wij werken met verschillende, kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar een duurzame en esthetische oplossing. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op lange termijn altijd weer terug, dus zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. Moet iets gerepareerd worden of is er sprake van een spoedgeval? Daklekkage, stormschade of iets anders waar dak reparatie voor nodig is? Onze ervaren dakdekkers helpen u 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en vinden de passende oplossing voor uw probleem. Onze dakdekkers vertrekken pas bij u thuis wanneer u volledig tevreden bent. Goede service en hoge kwaliteit staan bij ons voorop. U kunt vrijblijvend contact opnemen betreffende alle plaatsen in de provincie Noord-Holland en u over alle service aanbiedingen laten informeren.

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00