waar?

Wij werken in alle plaatsen van de provincie Noord-Brabant

NELO Dakwerken Noord Brabant

Het NELO Dakdekkersbedrijf biedt A-kwaliteit in uw regio. Wij werken op alle plekken in de provincie Noord-Brabant. Bent uw op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Bergen op Zoom of Aalburg? Een bedrijf dat kwaliteit levert en een eerlijk tarief hanteert, en minimaal 10 jaar garantie geeft? Onze ervaren dakdekkers helpen u graag verder. Bij NELO Dakdekkersbedrijf werken wij transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijdse vertrouwen. Hier kunt u terecht voor allerlei dakwerken, zoals dak reiniging, dakisolatie, dak reparatie, zinkwerk en nog veel meer. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. NELO Dakwerken heeft ruim 40 jaar ervaring en kent zo alle problemen rondom het dak. Het maakt niet uit of u een plat dak of een shingles dak heeft, wij repareren, reinigen en onderzoeken uw dak en brengen zo nodig een nieuw dak aan.

Spoed dakreparatie

Is er sprake van een spoedgeval? Daklekkage, stormschade of iets anders waar dak reparatie voor nodig is? Onze ervaren dakdekkers helpen u 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Binnen 24 uur komen wij bij u langs en vinden de passende oplossing voor uw probleem. Onze handwerkers vertrekken pas bij u thuis wanneer u volledig tevreden bent. Goede service en een hoge kwaliteit staan bij ons groot geschreven. 

NELO Dakwerken

Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Onze dakwerkers zijn voor vrijwel alle dakdiensten inzetbaar. Dakaanleg, dakgoten en dakgotenraparaties. Wij bieden betrouwbare en transparante service. Of u nu voor een jaarlijkse, preventieve controle en een grondige dakreiniging belt of over een nieuwe dakisolatie nadenkt. Wij staan voor u klaar. 

Dakreparatie

Ook het vervangen of repareren van uw dakgoten is voor ons als specialist geen probleem. Wij werken met verschillende, kwalitatieve hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar een duurzame en esthetische oplossing. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op lange termijn altijd weer terug, dus zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. U kunt vrijblijvend contact opnemen. 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00