waar?

Wij werken in alle plaatsen van de provincie Limburg!

NELO Dakwerken Limburg

NELO Dakdekkersbedrijf Limburg biedt a-kwaliteit voor al uw dakwerken. Wij werken op allerlei locaties in de provincie Limburg. Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Beek of Sittard? Onze ervaren dakdekkers helpen u graag verder. Wij werken transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijdse vertrouwen. NELO Dakwerken geeft u 10 jaar garantie op de werkzaamheden aan het dak en garanderen u topkwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor allerlei dakwerken, zoals dak reiniging, dakisolatie, dak reparatie, zinkwerk en nog veel meer. Wij werken uitsluitend met ervaren dakdekkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn. NELO Dakwerken heeft ruim 40 jaar ervaring en kent zo alle problemen rondom het dak. Het maakt niet uit of u een plat dak of een shingles dak heeft, wij repareren, reinigen en onderzoeken uw dak en brengen zo nodig een nieuw dak aan.

Als dakdekkersbedrijf met passie en ervaring helpen wij niet alleen bij calamiteiten met het dak, maar ook met uw schoorsteen en vogelwering. NELO Dakwerken is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat een goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Onze dakwerkers zijn voor vrijwel alle dakdiensten inzetbaar. Dakaanleg, dakgoten en dakgootreparaties. Wij bieden betrouwbare en transparante service. 

Dakreparatie

Is er sprake van een dakreparatie of zelfs een spoedgeval? Daklekkage of bijvoorbeeld stormschade waar een snelle reparatie voor nodig is dan moet dat direct opgelost worden. Daar zorgen wij voor. Ook het vervangen of repareren van uw dakgoten is voor ons als specialist geen probleem. Onze ervaren dakdekkers helpen u 365 dagen in het jaar. U kunt gerust het nummer van de dichtstbijzijnde vestiging bellen en onze medewerkers staan snel bij u op de stoep. Onze medewerkers vertrekken pas bij u thuis wanneer u volledig tevreden bent. Goede service en kwaliteit staan bij ons voorop. 

Dakinspectie en Dakisolatie

Wij werken met verschillende, kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar een duurzame en esthetische oplossing. Bij NELO Dakwerken zien wij niet alleen de buitenkant van het huis, maar ook de laag eronder. Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van het dak, dat ervoor zorgt dat u minder stookkosten heeft, een aangenaam klimaat in huis hebt en onder andere betere geluidsdemping ervaart. Dakisolatie verdient zich op de lange termijn altijd weer terug, dus het is zeker de moeite waard om hier een keer over na te denken. U kunt vrijblijvend contact opnemen en u over de aanbiedingen laten informeren. 

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00