Dakdekker Kerkrade voor al uw dakwerken

Dakdekker in Kerkrade nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Kerkrade

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt in Kerkrade en omgeving die kwaliteit leverttegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van debetaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Onze dakwerkers zijn er voor u als u ons nodig heeft. Dit sluit dan ook geheel aan bij de filosofie van ons dakdekkersbedrijf; namelijk eerlijkheid voor alles, samen goede daken realiseren en betaalbaar blijven zonder kwaliteitsverlies. Ook in de regio Baarn zijn onze ervaren dakdekkers meermaals bezig geweest met het verhelpen van daklekkages, het uitvoeren van dakreparaties en veel meer dakwerken. NELO Dakwerken is een groot betrouwbaar dakdekkersbedrijf werkzaam in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. In deze provincies hebben we ervaren dakdekkers dicht in de buurt om u bijvoorbeeld bij een daklekkage snel van dienst te kunnen zijn. Minder urgente afspraken plannen we met u in op een moment dat het voor beide kanten goed uitkomt. Hierin weten we altijd een geschikte planning te realiseren met onze gepassioneerde dakwerkers. De communicatie met onze klanten is in het gehele traject duidelijk en wordt keurig allemaal per mail bevestigd zodat er geen twijfels kunnen ontstaan over wat voor onderwerp binnen onze dakwerkzaamheden dan ook. Wel zo prettig nietwaar? Heeft u een probleem met een dak in de regio Baarn, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten en wij helpen u dan graag verder; ongeacht of u daarna met ons in zee gaat! Vriendelijke, goede service hoort bij ons bedrijf; of u nu wel of niet uw dak door ons laat repareren. Dus zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat normen en waarden hoog in het vaandel heeft, werkzaam is in Kerkrade en omgeving en daarnaast kwaliteit betaalbaar wilt laten zijn voor haar klanten? Belt u dan met NELO Dakwerken!

Dakdekker Kerkrade
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Kerkrade zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Kerkrade 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00