Dakdekker Houten

Iedereen zou zo comfortabel mogelijk moeten kunnen wonen. En dat betekent meer dan een dak boven je hoofd. Het betekent dat een woning vocht- en tochtvrij is, en het liefst ook zo duurzaam mogelijk. Moderne technieken en materialen om een dak te bedekken spelen daarbij een belangrijke rol. NELO Dakwerken heeft daarvoor alle kennis en expertise in huis. Daardoor kunnen we u van dienst zijn met ieder mogelijk dakprobleem. Zoekt u naar een dakdekker in Houten? NELO staat voor u klaar!

Evenals in veel andere plaatsen en steden is ook in Houten de vraag om een dakdekker soms onvermijdbaar. Op welk dakdekkersbedrijf doe je nu een beroep? Waar kijk je naar als consument en wat zijn de kernwaarden? Wij van NELO Dakwerken begrijpen dat dit altijd een ingewikkeld proces is, omdat het om grote investeringen gaat. Wij kijken zelf naar duurzaamheid, lange termijn oplossingen gecombineerd met een eerlijk tarief. Niet de goedkoopste, wel de beste prijs-kwaliteit verhouding; dat vinden wij belangrijk voor onze klanten. We zijn u graag van dienst!

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Lokale erkende dakdekker
 • Alle soorten daken en reparatie
 • Gedegen dakinspectie
 • Veilig en snel
 • Je kunt bij ons pinnen

Dakproblemen in Houten laten verhelpen

In combinatie met A-kwaliteit producten levert ons dakdekkersbedrijf zodoende de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk tarief. We roepen niet dat we de goedkoopste zijn, maar we zijn ook zeker niet de duurste. Wel garanderen we u topkwaliteit. Daarom durven we ook minimaal 10 jaar garantie op al onze dakwerken te geven.

 • Voor alle dakproblemen bent u welkom
 • Erkende dakdekker in Utrecht
 • Lekkages inspecteren en verhelpen
 • EPDM, PCB, Bitumen daken en meer
 • Transparante werkwijze
 • Wij luisteren naar uw wensen

Reparaties

Wij verzorgen reparaties aan alle typen daken. EPMD, POCB, bitumen en pannen daken, voor ons is niets onbekend. Wij gebruiken voor dakreparaties dan ook de beste gereedschap en materialen, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Lekkages

Een veelvoorkomende dakprobleem is een lekkage in de dakbedekking. De klachten verschillen per type dak. Zo kunnen bij platte daken de matten niet goed liggen, of bij schuine daken de dakpannen beschadigd zijn.

Vervangen & vernieuwen

Wanneer de dakbedekking simpelweg niet meer te repareren is, vervangen en vernieuwen wij het. Denk hierbij aan het vervangen van de dakpannen van uw schuine dak, of het aanleggen van een geheel nieuwe dakbedekking.

Inspecties

Daken gaan erg lang mee, maar kunnen altijd klachten gaan vertonen. Daarom zijn daken na een bepaalde tijd toe aan een inspectie. Zo voorkomt u problemen met uw dak in de toekomst. 

Reiniging

Door het schuine of platte dak, de dakgoten en andere onderdelen van het dak te laten reinigen voorkomt u het ontstaan van dakproblemen, waaronder lekkages, en verlengd u de levenduur van uw dak.

Isoleren

Het isoleren van het dak van uw huis brengt veel voordelen met zich mee. Zo blijft in de winter de warmte binnenshuis, wat veel stookkosten kan besparen.

Schoorsteen

Is uw schoorsteen toe aan een reiniging? Heeft uw schoorsteen onderhoud nodig? Of wilt u een geheel nieuwe schoorsteen? NELO is ervaren met het aanleggen, onderhouden en reinigen van schoorstenen.

De beste kwaliteit van NELO Dakwerken in Houten

Comfortabel wonen staat of valt met een stevig, vocht- en lekkagevrij dak. NELO dakwerken is deskundig in het creëren van kwaliteitsdaken gemaakt van de meest duurzame moderne materialen. Passend bij huidige nieuwbouw of toegepast bij reparaties aan of vervanging van bestaande daken. Wooncomfort heeft ook alles te maken met goede isolatie en een dak dat piekfijn in orde is. NELO dakwerken heeft de beschikking over professionele dakdekkers die bij problemen een dak repareren of volledig vernieuwen. Deze dakdekkers van NELO Dakwerken zijn experts in het repareren of vervangen van zowel platte daken als daken met een hellend vlak. Ieder oppervlak vraagt om een andere aanpak en ander materiaal. Vakkundigheid staat hierbij voorop. U kunt altijd volledig vrijblijvend een dakinspectie bij ons aanvragen!

Dakrenovatie in Houten

Om de tijd is het belangrijk om een dakrenovatie uit te laten voeren in Houten. Wanneer je dak verouderd is, voorkom je met een renovatie toekomstige schade aan het dak.

Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud aan jouw dak in Houten is belangrijk om de levensduur te maximaliseren. Denk hierbij aan het laten inspecteren op schade en lekkages, en het schoonmaken van uw dak.

Dakreparatie in Houten

Stormschade opgelopen aan jouw dak in Houten? De ervaren dakdekker in Houten, NELO Dakwerken, gaat na wat er gedaan moet worden. Wij zijn transparant in onze werkwijze.

Nieuw dakbedekking in Houten

Een dak gaat makkelijk zo’n 50 jaar mee. Toch kan het zo zijn dat wegens omstandigheden, er een nieuwe dakbedekking nodig is bij jou thuis in Houten.

Daklekkage in Houten met spoed laten repareren

Wij vinden het belangrijk dat ieder persoon met een dakprobleem bij ons aan het juiste adres is. Ongewenst het type dak dat u heeft: bij ons bent u altijd aan het juiste adres. NELO verricht immers al jaren lang daklekkage reparaties uit in Houten en omgeving. Wilt u ons het dak laten controleren, of heeft u een spoedgeval voor de lekkage in Houten; wij komen graag uw kant op. Wij zijn jarenlang gespecialiseerd en hebben ervaring met elk type dak. Denkt u hierbij onder andere aan daksoorten als EPDM daken, bitumen daken, POCB daken, pannendaken, shingles daken, leien daken en meer. Voor zowel lekkages en problemen met platte als schuine daken zijn wij het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten die u kunt verwachten? Neem dan contact met ons op, of bel ons voor een afspraak.

Bel nu voor een afspraak

085 060 9950

Epdm dakbedekking

Een (plat) dak in één keer goed afdichten met epdm is een prima methode om ervoor te zorgen dat het dak goed gedicht is. Epdm staat voor ehtyleen propyleen dieen moonomeer. Een mond vol, dat kort samengevat kan worden geduid als een hightech synthetisch rubber. Het is een materiaal dat bestand is tegen grote temperatuurverschillen en uv-straling. Het is zeer flexibel en verweekt niet of nauwelijks. Het wordt ook wel epdm rubber folie genoemd. 

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Het gaat in dit geval vaak om de bij- of aanbouw van een woning. Er is gemakkelijk mee te werken omdat het heel soepel materiaal is. Het heeft het voormalige mastiek vervangen dat uit hout of steenkool werd gefabriceerd. Het is bovendien duurzamer omdat het een restmateriaal is. Het is een overblijfsel van verwerkte aardolie. 

Pannendaken, shingles daken, leien daken

Voor hellende daken zijn er pannendakenshingles daken en leien daken. Stuk voor stuk hebben deze daken hun specifieke eigenschappen en uitstraling. Afhankelijk van de uitstraling van een woning kan er voor een passende dakbedekking worden gekozen. De helling van het dak, het materiaal waar een bedekking op moet komen te liggen, het karakter van een woning, en de persoonlijke voorkeur spelen daarbij een rol. 

Dakdekker Houten

Kosten van de dakbedekking in Houten

Of het nu gaat om bitumen of andere materialen, de prijs voor een dakbedekking is afhankelijk van de staat van het dak, de te repareren delen of een volledig dak, de materialen, de ondergrond en ga zo maar door. De prijs is afhankelijk van veel factoren. Het dakdekken is maatwerk. Wanneer wij bij u aan het werk gaan, laten wij altijd weten wat de verwachte kosten zijn voordat wij gaan beginnen met de werkzaamheden. Ook kunt u op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Onduidelijkheid over de kosten is nooit fijn. Daarom geven wij u de mogelijkheid om digitaal een verwachte kostenplaatje aan te kunnen vragen. Meer over het proces bij een offerteaanvraag ziet u in de video hieronder.

De beste dakdekker voor een dakreparatie in Houten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf en wilt u niet teveel betalen voor goede kwaliteit? Neemt u dan eens volledig vrijblijvend contact op met NELO Dakwerken en bespreek uw opties eens met onze dakspecialisten. Op onze website vindt u alle werkzaamheden die wij verrichten. We zijn u graag en altijd goed van dienst in de regio Houten!

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 45 beoordelingen
js_loader

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

U kunt in het contactformulier hieronder snel en eenvoudig uw dakprobleem bij ons melden. Hierbj vragen wij een aantal benodigde gegevens van u. U geeft het type dak aan van uw woning, en het probleem waar u tegenaan loopt. Ook kunt u overige opmerkingen achterlaten, om het dakprobleem zo specifiek mogelijk aan te geven. Wanneer het formulier is opgestuurd, nemen wij spoedig contact met u op.

Dakconfiguratie

Naam(Vereist)
Wat voor dak heeft u?(Vereist)
Waar wilt u meer informatie over?(Vereist)

Dakdekker Houten

Spoed dakreparatie

In de regio Houten zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er voor u 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakdekker in Houten

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar & 24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00