Dakdekker Haaren voor al uw dakwerken

Dakdekker in Haaren nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Haaren

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt in Haaren die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Onze dakwerkers hebben liefde voor het het ambacht, zijn allemaal actueel gecertificeerd en ervaren. Service staat bij ons dakdekkersbedrijf zeer hoog in het vaandel. Dit begint bij vriendelijkheid tijdens het eerste telefoongesprek, keurige dakwerkers die bij u thuis in samenspraak de werkzaamheden beginnen en altijd tot in perfectie afmaken, opvolging van gemaakte afspraken, een goede bereikbaarheid gedurende het hele werkproces en natuurlijk betaling zoals aangegeven van het overgrote geldbedrag wanneer alle werkzaamheden gereed zijn en u als klant 100% tevreden bent. Voeg hieraan toe een garantie van minimaal 10 jaar en u weet zeker dat u zich geen enkele zorg hoeft te maken over uw dak wanneer NELO Dakwerken dit voor u realiseren zal! Grote of kleine dakwerken is voor ons ook geen verschil. Wij doen alle dakwerken, maken ons werk af met de beste materialen en zijn blij met iedere klus. Dus of u nu een paar meter dakgoot wilt vervangen of een bitumen dak van 200m2 wilt renoveren; u kunt ons voor alle dakwerkzaamheden een belletje geven. Onze dakinspecties zijn kosteloos en transparant. Deze transparantie vinden wij enorm belangrijk. Zo zullen we u meenemen in de punten die we op uw dak tegenkomen zodat u ook weet wat er speelt. Daarnaast bieden we meerdere opties aan en proberen we mee te denken met uw portemonnee. Heeft u een spoedkwestie? Dan zullen onze lokale dakdekkers snel bij u op locatie zijn om de schade zo laag mogelijk te houden. U kunt volledig vrijblijvend contact opnemen met onze dakspecialisten en uw mogelijkheden met ons, vrijblijvend, bespreken. Zoekt u een betaalbaar, ervaren, servicegericht dakdekkersbedrijf in Haaren dan is NELO Dakwerken zeer zeker een goede keuze voor uw dak!

Dakdekker Haaren
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Haaren zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Haaren 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00