Dakdekker Gooise Meren

Dakdekkersbedrijf in de Gooise meren nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in de Gooise Meren

Bent u in de Gooise Meren op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Dakdekkers met veel ervaring, alle certificeringen en passie voor het dakdekkers beroep? Een dakdekker die het belangrijk vindt dat u, als klant, blij bent wanneer onze dakwerkers de klus geklaard hebben en huiswaarts keren? Een dakdekkersbedrijf dat meedenkt in de kosten en maatwerkoplossingen biedt passend bij uw portemonnee? Dan is het tijd om NELO Dakwerken te benaderen voor welk dakwerk dan ook.  In Muiden, Naarden, Bussum, Muiderberg, Bikbergen Hakkelaarsbrug, Valkeveen en ook het eiland Pampus  zijn onze lokale dakdekkers uit ’t Gooi snel ter plaatse wanneer u het slachtoffer geworden bent van een daklekkage. Indien nodig bieden we een tijdelijke oplossing om schade te voorkomen maar in de meeste gevallen kunnen we de dakreparatie direct voor u uitvoeren. We zijn daarbij zeer transparant in de kosten en de opbouw daarvan zodat u als klant ook weet waarvoor u betaalt en tot slot bieden wij minimaal 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Werkzaamheden die niet stoppen bij een daklekkage! Voor het vervangen van een nokvorst is NELO Dakwerken ook een sterke partner. Ook leggen we nieuwe daken aan. U kunt hierbij denken aan platte daken waarbij we u kunnen bedienen met zowel bitumen daken, EPDM dakbedekkingen en het relatief nieuwe POCB dakbedekking. Voor hellende daken bieden wij ook tal van opties; denkt u hierbij aan het meest bekende pannendak; ook shingles daken, leien daken en exclusieve daken behoren tot de mogelijkheden. In de Gooise Meren kunt u dus ook voor alle mogelijke dakreparatie een beroep op onze dakspecialisten doen. In deze regio heeft NELO Dakwerken reeds tal van daken gerepareerd en aangelegd. In onze projecten kunt u ook een aantal projecten bekijken van ons dakdekkersbedrijf. Neemt u ten allen tijden geheel vrijblijvend contact op met NELO Dakwerken om uw wensen te bespreken. Onze dakspecialisten luisteren graag naar u en bieden altijd een maatwerk oplossing rekening houdend met uw portemonne en met minimaal 10 jaar garantie! Dus zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in de Gooise Meren met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding? Belt u dan gewoon met onze dakspecialisten! Wij helpen u graag verder en bieden altijd de hoogste kwaliteit op al onze daken zodat u jaren vooruit kunt!

Dakdekker Gooise Meren
085-0609950

Spoed dakreparatie

In alle plaatsen in de Gooise Meren zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Bunnik 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00