Dakdekker Goes

Dakdekker in Goes nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Goes

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Onze dakwerkers zijn er voor u als u ons nodig heeft. NELO Dakwerken staat voor kwaliteit. Dit bereiken we door ervaren, gecertificeerde dakdekkers te laten werken met A-kwaliteit producten. Zo combineren we de belangrijkste kenmerken voor een goed resultaat. In geval van nood door een daklekkage zullen onze dakwerkers in Goes snel ter plaatse zijn om uw dak snel te repareren en uw schade zo laag mogelijk te houden. Ons dakdekkersbedrijf is inzetbaar voor alle mogelijke dakwerken. Zo leggen we daken aan, repareren we daken en renoveren we daken. Alle mogelijke daken! Van klassieke pannendaken tot shingles en verschillende soorten bedekking voor uw platte dak. Van bitumen tot EPDM.  Onze garantie is minimaal 10 jaar op alle dakwerken. En zoals al gezegd betaalt u het grootste deel van uw factuur pas wanneer alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Dit samen zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn om met een malafide dakdekkersbedrijf in zee te gaan. Helaas gebeurd dit in onze branche regelmatig waardoor we met onze werkwijze willen laten zien aan onze klanten dat NELO Dakwerken een eerlijk, betrouwbaar bedrijf is. Een bedrijf met normen en waarden. Een bedrijf dat lange termijn denken veel belangrijker vindt dan even snel geld verdienen. Bent u op zoek naar betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Goes neemt u dan volledig vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten! Wij zijn u graag van dienst!

Dakdekker Amersfoort
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Amersfoort zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Amersfoort 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00