Dakdekker Boekel voor al uw dakwerken

Dakdekker in Boekel nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Boekel

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek als u een dakdekker zoekt in Boekel en omgeving die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Onze dakwerkers zijn er voor u als u ons nodig heeft. NELO Dakwerken staat voor kwaliteit, service en eerlijkheid. Dit bereiken we door ervaren, gecertificeerde dakdekkers te laten werken met A-kwaliteit producten en een duidelijke communicatie vanuit ons kantoor met al onze klanten; we zullen ook zeer goed bereikbaar zijn als u ons nodig heeft en kijkt u hiervoor op de tijden waarop ons kantoor is geopend. Bij spoed hanteren we ons 24/7 spoednummer om in geval van nood altijd snel ter plaatse te kunnen zijn. Zo combineren we de belangrijkste kenmerken voor een goed resultaat. In geval van nood door een daklekkage zullen onze dakwerkers zoals reeds genoemd snel ter plaatse zijn om uw dak snel te repareren en uw schade zo laag mogelijk te houden. Ons dakdekkersbedrijf is inzetbaar voor alle mogelijke dakwerken. Zo leggen we daken aan, repareren we daken en renoveren we daken. Alle mogelijke daken! Van klassieke pannendaken tot shingles en verschillende soorten bedekking voor uw platte dak. Van bitumen tot EPDM.  Onze garantie is minimaal 10 jaar op alle dakwerken. En zoals al gezegd betaalt u het grootste deel van uw factuur pas wanneer alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Dit samen zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn om met een malafide dakdekkersbedrijf in zee te gaan. Helaas gebeurd dit in onze branche regelmatig waardoor we met onze werkwijze willen laten zien aan onze klanten dat NELO Dakwerken een eerlijk, betrouwbaar bedrijf is. Een bedrijf met normen en waarden. Een bedrijf dat lange termijn denken veel belangrijker vindt dan even snel geld verdienen. Bent u op zoek naar betrouwbaar dakdekkersbedrijf neemt u dan volledig vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten! Wij staan voor de beste service, de hoogste kwaliteit, een eerlijk tarief en meer dan betaalbare kosten waarbij we altijd meedenken met de portemonnee van onze klanten. Volledig transparant en gewoon bij u in Boekel en omgeving! 

Dakdekker Boekel
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Boekel zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Boekel 365 dagen en 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00