Dakdekker Bergen op Zoom

Dakdekker in Bergen op Zoom nodig?

Ervaren dakdekkers
Bij u in Bergen op Zoom

NELO Dakwerken is het dakdekkersbedrijf bij uitstek in Bergen op Zoom als u een dakdekker zoekt die kwaliteit levert tegen een eerlijk tarief vergezeld door minimaal 10 jaar garantie en het overgrote deel van de betaling pas factureert wanneer u als klant volledig tevreden bent! Zo werken wij; transparant, oplossingsgericht en op basis van wederzijds vertrouwen. Misschien niet helemaal normaal in de dakdekkerswereld, maar wel normaal voor ons. Wij begrijpen dat dakwerkzaamheden gepaard gaan met behoorlijke kosten en dat u daardoor ook wel wat zekerheid kunt gebruiken alvorens u met een dakdekkersbedrijf in zee gaat.  Onze dakwerkers zijn snel ter plaatse bovendien in geval van spoed bij een daklekkage. Zo zijn wij in staat om de schade zo beperkt mogelijk te houden. NELO Dakwerken is een groot dakdekkersbedrijf dat staat voor kwaliteit. Wij werken enkel met A-producten en onze dakwerkers zijn ervaren, actueel gecertifieerd en hebben bovendien passie voor het dakdekkersvak. Zij vertrekken pas bij u thuis wannneer u volledig tevreden bent. Deze dakwerkers zijn inzetbaar voor vrijwel alle dakdiensten. Dakaanleg, dakrenovatie, dakreparatie, aanbrengen van vogelwering, schoorsteenrenovaties, dakgoten en dakgootreparaties. Wij draasien onze hand nergens voor om en werken volledig transparant waardoor u nooit zorgen heeft over kosten, oplevering en kwaliteit. Zo krijgt u een garantie op uw dak van minimaal 10 jaar en kunt u er zeker van zijn dat uw dak de maximale levensduur zal behalen. Zowel voor platte daken als hellende daken bieden we al deze service en garanties! Zoekt u dus een betrouwbare en transparante dakdekker die kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand laat gaan neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Bergen op Zoom en omstreken. Bij spoed zijn we in deze regio snel ter plaatse bovendien!

Dakdekker Bergen op Zoom
085-0609950

Spoed dakreparatie

In Bergen op Zoom zijn wij in geval van een daklekkage, stormschade of andere gevallen waar dakreparatie voor nodig is met spoed aanwezig. Het maakt niet uit hoe klein of groot de schade is, NELO Dakwerken is er in Bergen op Zoom 365 dagen/ 24 uur per dag!

Ervaren dakwerkers

Onze ervaren dakdekkers zijn stuk voor stuk opgeleid en gecertificeerd. Door professioneel samen te werken kunnen wij voor alle dakfacetten u van dienst zijn. Of het nu gaat over onderhoud, reparatie, renovatie of aanleg van uw dak, dakgoot of schoorsteen. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service aan onze klanten. Daar staan wij voor!

365 dagen per jaar
24 uur per dag

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00