Wat kunt u verwachten van onze dak reparatie dienst?

Het zal u maar gebeuren. Na een flinke regenbui ziet u druppels aan het plafond hangen. Of er verschijnt een donkere plek op de muur. Dit zijn geen indicaties, maar bewijs dat er een probleem is met uw dak. We adviseren u om direct actie te ondernemen en een dakdekkersbedrijf te bellen. Wacht u langer, dan kan het water nog meer schade aanrichten.

Nelo Dakwerken geeft noodsituaties voorrang. We komen zo snel mogelijk bij u langs om te zien hoe we er met noodmaatregelen voor kunnen zorgen dat het probleem niet verergert. Ook kijken we natuurlijk voor de lange termijn naar een oplossing die duurzaam is.

 

Tijdige dakreparatie kan voorkomen dat u met wateroverlast te maken krijgt. Door op tijd uw dak te laten inspecteren en waar nodig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, voorkomt u veel ellende. Ook kan een reparatie de levensduur van uw dak verlengen.

Als professioneel dakbedrijf onderscheiden we noodmaatregelen en preventief onderhoud. We leggen u graag uit hoe we u hiermee kunnen helpen.

 

Noodreparatie bij daklekkage

Wanneer u lekkage heeft aan uw dak helpen noodmaatregelen om ergere schade te voorkomen. Water heeft de neiging om overal naartoe te kruipen. Krijgt water langere tijd de kans om door te sijpelen, dan kan het schade toebrengen aan de constructie van uw huis. Met alle gevolgen van dien. Denk aan stucwerk en hout dat zich volzuigt (met verlies van draagkracht) en ontstaan van schimmelplekken, wat heel slecht is voor de gezondheid.

Voorbeelden van noodmaatregelen (binnen 24 uur) zijn:

  • dekzeil aanbrengen
  • noodreparatie met bitumen laag aan klein deel van het dak
  • noodreparatie door waterdichte pasta aan te brengen

Zodra het weer het toelaat en we onze mensen kunnen inplannen, gaan we voor u aan de slag om voor de lange termijn een oplossing te realiseren. Deze werkzaamheden kunnen zijn: 

 

Preventief onderhoud aan uw dak voorkomt problemen

Reparatie van uw dak kan ook betekenen dat we u helpen met reparatiewerkzaamheden om problemen als lekkage te voorkomen. We adviseren elk jaar uw dak te (laten) inspecteren. Hoe is de staat van uw dakbedekking? Hoe lang ligt het er al en hoe vaak zijn er al reparaties uitgevoerd? Liggen alle dakpannen nog netjes op hun plek? Liggen de loodslabben nog goed? Hoe ziet de verbinding tussen dak en dakkapel, dakraam, schoorsteen of lichtkoepel eruit?

Onderzoek kan u geruststellen voor nog jaren leefplezier van uw dak, net als een kleine reparatie dat kan doen. De werkzaamheden voor dakonderhoud kunnen zijn:

Wilt u meer weten over dakonderhoud? Lees ons artikel ‘Dakonderhoud = dakbehoud’, waarin we u 7 tips geven voor jarenlang dakplezier! 

Dak reparatie kosten 

Wat de kosten zijn voor uw dakreparatie hangt helemaal af van het type dak dat u heeft en de ernst en omvang van de problemen. Tijdige reparatiewerkzaamheden kunnen u niet alleen veel ellende besparen, maar ook veel geld. We komen graag bij u langs voor een inventarisatie en passende offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een noodsituatie aan de hand, twijfel geen moment en bel naar 06 18 75 06 74. We komen u zo snel mogelijk helpen!

Call Now ButtonBereikbaar van 08:30 tot 18:00